Garantie

Op alle LEGO sets die je bij ons koopt heb je fabrieksgarantie. In het geval dat je een LEGO set ontvangt die niet aan jouw verwachting voldoet neem dan contact met ons op via het contactformulier. Mocht er bij het bouwen van de bestelde LEGO set(s) blijken dat één of meerdere onderdelen missen, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de LEGO klantenservice op het nummer (00800) 5346 5555 (gratis).

Retourneren

Wanneer je niet tevreden bent over je bestelling bij Heart4Bricks.nl/com kan je deze binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren. LEGO sets graag in originele staat en verzegelde fabrieksverpakking retourneren. Wanneer je de bestelling wilt retourneren, kun je ons een bericht sturen via het contactformulier.

Retourzendingen zijn voor je eigen risico. Heart4bricks.nl/com is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van teruggestuurde LEGO sets. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Nadat wij de zending in goede staat retour hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op je rekening, mits de LEGO set in oorspronkelijke staat ontvangen wordt door ons. Als dit niet het geval is zullen wij de kosten die veroorzaakt zijn in mindering brengen op het retourbedrag.